OTA YHTEYTTÄ: 
asiakaspalvelu(at)anuashop.com
Boho Globe Finland   Y-tunnus: 2830124-3

Marokkolainen Lattiatyyny - Ekologinen & monikäyttöinen lisä sisustukseen.

February 25, 2019

Marokkolaiset lattiatyynyt ovat yksi suosituimmista tuotteistamme, eikä ihme, sillä ne taipuvat moneksi. Lattiatyynyillä saa helposti lisää istumapaikkoja vieraille, niiden päällä on itsekin mukava loikoilla lattialla ja ne voivat toimia rahina tai vaikka sivupöytänä. Meidän kotona lattiatyynyt ovat kovassa huudossa vierailevien lapsien keskuudessa. Pehmeät lattiatyynyt toimivat peli-iltojen istuimina  sohvapöydän ympärillä ja ne ovat myös koiriemme suosikki loikoilu paikkoja, sekä hyvä apu sängylle kapuamiseen.

Siirry Lattiatyyny-mallistoon tästä.

  Marokkolaiset Boujad-lattiatyynyt on valmistettu kierrättämällä vintage-villamatoista,  joten jokainen tyyny on uniikki yksittäiskappale jollaista ei tule toista vastaan. Matot ovat kudottuja käsityönä ja värjätty kasviperäisillä väriaineilla eli ne ovat ekologisesti tuotettuja jo ilman kierrätys aspektiakin. Mattojen värit ja kuviot kertovat kutojansa tarinaa ja väriyhdistelmät ja kuviot ovat usein rohkeita ja geometrisiä. Pastellinsävyiset, sekä pitkänukkaiset lattiatyynyt ovat kaikista harvinaisempia ja mausteiset, sekä tummansävyiset yleisimpiä.

 

Voit tutustua tämän hetkiseen mallistoomme täältä.

 Lattiatyynyjen pohjassa on vetoketju josta tyyny on helppo täyttää. Lattiatyynyjen sisällä on perinteisesti käytetty vanhoja tekstiilejä kuten vaatteita ja peitteitä, mutta tyynynpäällisen voi täyttää myös esimerkiksi vanulla. Parasta huoltoa lattiatyynyille on imurointi ja talvella pakkasessa tuulettaminen.

Tällä hetkellä mallistosta löytyy myös suomalaisista vintage-ryijyistä valmistettuja lattiatyynyjä. Nämä tyynyt ovat 100% valmistettuja Suomessa.

 

Ryijy-lattiatyyny Softis 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive