OTA YHTEYTTÄ: 
asiakaspalvelu(at)anuashop.com
Boho Globe Finland   Y-tunnus: 2830124-3

Anuashop mukana Suomen kaunein koti-sarjan Harjavallan kohteessa.

October 24, 2018

 

17.10.2018 Suomen kaunein koti-sarjassa tutustuttiin persoonalliseen puutalo kohteeseen Harjavallassa. Tässä taidokkaasti väreillä sisustetussa kodissa asuu Pauliina, Risto ja kissa nimeltään Kaapo. Pauliina on kirppislöytöjä rakastava, ennakkoluuloton sisustaja, joka kirjoittaa myös suosittua Keltainen kahvipannu -blogia.  Anuashop sai kunnian olla mukana ohjelman kuvauksissa koristetyynyjen ominaisuudessa, joita kodista löytyykin runsaasti.

 

 

 

 

Olohuoneessa vallitsee keveän värikäs tunnelma. Pauliina on mestari värien käytössä. Harvoin törmää yhtä värikkääseen, kerrokselliseen ja monimuotoiseen sisustukseen, joka ei kuitenkaan ole rauhaton. Olohuoneeseen Pauliina on kerännyt boheemisti eri tyyppisiä kalusteita ja tekstiilejä. Sohvalta löytyy muun muassa Anuashopin Kelim & Frazada-malliston uniikki Kelim-tyynynpäällinen sekä Bolivialaisesta huovasta valmistettu Frazada Mandarin -tyynynpäällinen. Kaapo-kissa on taas saanut seurakseen nojatuolille suomalaisesta vintage-ryijystä valmistetun Ryijytyynyn.

 

 

 

 

Pauliinan ja Riston kodin on suunnitellut paikallinen arkkitehti Armas Lehtinen ja talo on valmistunut vuonna 1948. Neliöitä kodissa on yhteensä noin 160. Alakerrassa sijaitsevat kuisti, vierashuone, oleskelutilat, sekä keittiö. Yläkerrassa aula, makuuhuone ja harrastehuone. 

Tyynyt vaihtavat kodissa paikkaa ja seilaavat kerrosten väliä fiiliksen ja vuodenaikojen mukaan. Ja miksipä ei? Tässä hallitun eklektisessä sisustuksessa kokonaisuus kestää hyvin pyörittelyä ja tekstiilien paikkoja vaihtamalla koti uudistuu ilman turhia uusia ostoksia.

 

 

Alakerran vierashuoneessa tunnelma henkii mennyttä aikaa modernilla tavalla.  Myös täällä on yhdistelty rohkeasti vanhaa ja uutta. Pehmeää ja rouheaa. Kaunis Pihlgren & Ritolan Kirsikkapuu-tapetti toimii kokoavana taustana tälle toimivalle huoneelle.

 

Vierashuoneen sängyllä Anuashopin Kelim-, sekä ruskea Mud Cloth Earth -tyynynpäällinen. Mud Cloth on pohjois-afrikkalainen käsin kudottu ja fermentoidulla mudalla värjätty puuvillariepu, josta tyynynpäällinen on valmistettu. Kuulostaa jännältä, eikö? Mud Cloth -tyynynpäällisien valmistustapa kuulostaa ehkä hieman erikoiselta, mutta sillä on tuotteena monta hyvää puolta. Se on pinnaltaan pehmeä ja eläväinen, sekä valmistettu täysin ilman luontoa kuormittavia kemikaaleja tai sähköä. Voit lukea lisää Mud Cloth:ien valmistuksesta täältä.

 

 

 

 

Talon kuisti on tulvillaan valoa ja väriä.  Täällä asuvat talven yli muun muassa Pauliinan suuret Pelargoniat, joista moni voisi olla kateellinen. Väriä ja lämpöä tilaan tuovat ihanat räsymatot, kasvit, sekä värikäs hylly täynnä Pauliinan keräämia astioita.

 

Yläkerran aulassa löytyy toinen kaunis tapetti. Myös tämä tapetti on Pihlgren & Ritola -mallistosta ja nimeltään Hyasintti. 

 

Yläkerrassa sijaitsee myös päämakuuhuone. Tämä huone on kokenut jo muodonmuutoksen ohjelman kuvauksien jälkeen. Tässä muutama kuva ohjelmassa nähdystä sisutuksesta, sekä uudistetusta makuuhuoneesta.

 

 

 

 

Sarjaa kuvattaessa makuuhuoneen pääväritys oli vihreä. Sängyn taustaseinä oli tuolloin maalattu Tikkurilan sävyllä Vuono ja muilla seinillä kulki Boråstapetin Jubileum-tapetti.

 

 Kuvauksien jälkeen makuuhuoneen päätyseinä on saanut uuden ilmeen Tikkurilan Näsi sävyllä ja kattoon on löytynyt uusi valaisin.

 

Meillä oli suuri ilo nähdä tyynynpäällisemme tässä kauniissa kodissa. Toivottavasti sinäkin nautit kurkistuksesta tähän hurmaavaan puutaloon.

 

Tutustu tämänhetkiseen mallistoomme tästä!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts