OTA YHTEYTTÄ: 
asiakaspalvelu(at)anuashop.com
Boho Globe Finland   Y-tunnus: 2830124-3

6 Syytä rakastua hamam-pyyhkeisiin

April 26, 2018

Kyllästynyt huonosti kosteutta imeviin pyyhkeisiin, liian täysiin liinavaatekaappeihin tai odottelemaan pyyhkeiden kuivumista ikuisuuden? Ehkä hieman ostoskanava tyylinen alku, mutta totta niin totta! Moni meistä taistelee kotonaan tilaongelmien kanssa ja harvalla on tarpeeksi suuri kodinhoitotila pyykkien kuivattamiseen. Siksipä ainakin itse olen vaihtanut paksut froteiset pyyhkeet Hamam-pyyhkeisiin. Tässä kuusi syytä miksi rakastua Hamam-pyyhkeisiin.

 

#1 Super hyvä kosteuden imukyky!

 Oikein huollettuna Hamam-pyyhkeiden kosteuden imukyky on vertaansa vailla. Uusi pyyhe kannattaa pestä pari kertaa ennen käyttöön ottoa, jolloin pyyhkeen pinta pehmenee ja pääset nauttimaan imukyvystä jo ensi käyttökerrasta lähtien. Suosittelemme konepesua viileässä, fosfaatitonta pesuainetta ja välttämään huuhteluaineen käyttöä. Huuhteluaine tukkii kuitujen huokoset ja huonontaa kosteuden imukykyä. Näin hoidettuna saat Hamam-pyyhkeestäsi pitkäikäisen kumppanin joka vaan paranee pesu pesulta!

 

 

#2 Kuivuu nopeasti

 

 Hamam-pyyhkeet ovat ohuita, joten ne kuivuvat todella nopeasti! Sisätiloissa pyyhe kuivuu jo tunnissa tai parissa ja ulkona kesätuulessa vielä nopeammin. Pyyhkeet ovatkin jo pitkään olleet matkailijoiden suosiossa juuri tästä syystä.  Jos jostain syystä haluat käyttää pyyhkeen kuivausrummun kautta, muista matala lämpötila ja poista pyyhe kun se on vielä aavistuksen kostea.

 

 

#3 Mahtuu pieneen tilaan

 Tässä jo toinen syy miksi Hamam-pyyhe on paras matkakaveri. Ne ovat ohuita, joten ne vievät vain vähän tilaa laukussa tai liinavaatekaapissa. Helppo pakata mukaan rannalle, salille, matkoille tai mökille!

 

 

#4 Reilun kokoinen

Normaali kokoinen Hamam-Kylpypyyhe on noin 95x180cm, eli paljon suurempi kuin normaali frotee pyyhe,  joten se ei jää pieneksi rotevammallakaan miehellä.  Ja koska se on niin ohut ja kevyt se toimii loistavasti myös vaikka pareona, shaalina tai miesten lannevaatteena.

 

 

#5 Ei enää hiekkaa kotiin!

Tuttu tunne kun purat laukkua rantapäivän jälkeen ja olet tuonut puoli tonnia hiekkaa kotiin pyyhkeesi uumenissa? Hamam-pyyhkeet ovat tässäkin asiassa kätevämpiä kuin froteiset. Hamam-pyyhkeet ovat melko tiiviisti kudottua puuvilla ja niissä on sileä pinta, joten hiekka ei tartu niihin yhtä helposti. Hamam-pyyhe on myös helpompi ravistella puhtaaksi, koska pinnassa ei ole piiloja joihin hiekan vyväset voisivat kaivautua.

 

 

#6 Eko-ystävällinen tuote

Kaikki Hamam-pyyhkeemme ovat 100% käsin valmistettuja, joten valmistukseen ei juurikaan kulu sähköä. Pyyhkeet ovat myös täysin kemikaalittomia, joten ne ovat myrkyttömiä sinulle ja luonnolle.

 

Kaiken kaikkiaan jos et ole vielä kokeillu Hamam-pyyhkeitä, suosittelen lämpimästi. Lupaan että ihastut!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive