OTA YHTEYTTÄ: 
asiakaspalvelu(at)anuashop.com
Boho Globe Finland   Y-tunnus: 2830124-3

6 Hauskaa tapaa käyttää mattoja sisustuksessa

April 16, 2018

Sisustamisen ei tarvitse olla liian vakavaa. Tästä löydät 6 hauskaa tapaa käyttää mattoja sisustuksessa.

 

 

#1 KERROSTA 

Miksi tyytyä vain yhteen mattoon? Kerrosta rohkeasti joko eri kuvioita ja kuoseja, tai jos haluat hieman rauhallisemman yleisilmeen, kerrosta kuviollinen tai värikäs matto luonnonmateriaalista kudotun maton päälle.

 

 

 

#2 PEITTEENÄ

Pehmeämmät matot toimivat loistavasti myös päiväpeittoina. Tähän ei siis kannata valita kauhean painavaa mattoa, muuten aamun petausrutiini saattaa muuttua turhan raskaaksi. Kevyt Kelim-, tai pehmeä karvamatto on tähän tarkoitukseen paras. Miksi ei suomalainen räsymattokin toimisi sängyllä?

 

 

#3 HUONEKALUJEN PÄÄLLÄ

Persoonallisella matolla vanha sohva saa uuden ilmeen, tai pienestä lukunurkan nojatuolista tulee huoneen keskipiste. Matolla muutat vaikka katetun parvekkeen istuinalueen boheemiksi keitaaksi.

 

 

#4 SÄNGYNPÄÄTYNÄ

Helpoin tapa on asetella matto jo olemassa olevan sängynpäädyn päälle. Voit myös tehdä matosta sängynpäädyn vaivattomasti roikottomalla sitä tangosta sängyn takana. Rohkeimmat naulaavat matot suoraan seinään.

 

 

#5 SEINÄVAATTEENA

Ripusta matto seinälle ryijyn tapaan! Tee ihania yhdistelmiä ryhmittelemällä kalusteista, kasveista, lempi esineistäsi ja matosta näyttävä kokonaisuus seinää vasten, tai ripusta matto makuuhuoneeseen sängyn päälle, tai eteisen penkin taakse.

 

 

#6 VERHOILE

Matot sopivat täydellisesti verhoiluun, koska ne kestävät kulutusta. Verhoilemalla vanhan penkin, rahin tai kahvipöydän saat varmasti uniikin kalusteen kotiisi.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts