OTA YHTEYTTÄ: 
asiakaspalvelu(at)anuashop.com
Boho Globe Finland   Y-tunnus: 2830124-3

Behind The Scenes

September 8, 2017

Parasta omassa yrittäjyydessä on, että saa (ja täytyy) tehdä hyvin monenlaisia asioita, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Eilen kuvasimme viimeisimpiä uutuus tyynynpäällisiä sisustussuunnittelija Elina Saajakarin kanssa Sipoossa, ja saimme laittaa kuvaajan sekä stailistin saappaat jalkaan. 

 

 

 Silkki-tyynynpäälliset 50x50cm.

 

 Oli ihana nähdä omat tyynynpäälliset toisen silmin ja saada taas uusia näkökulmia omaan tekemiseen ja tyynyjen esittelyyn. Itse aina innostuu niin kovin kun löytää uusia kankaita, eikä malta odottaa että pääsee ompelemaan ja näkemään sen lopullisen tyynynpäällisen, että näyttääkö se yhtään siltä kuin oli ajatellut? 

 

 Pellava Dove 50x50 ja 50x90 -tyynynpäälliset tulossa kauppaan pian.

 Moroccan Crema-tyynynpäällinen 33x90cm jo kaupassa.

 

 

 

 

 Vintage Kelim Choko-tyynynpäällinen 40x40cm, tulossa myös pian kauppaan.

 Vintage Kelim Arrows-tyynynpäällinen 40x60cm tulossa kauppaan pian.

 Vintage Kelim Raita-tyynynpäällinen 40x60cm, tulossa pian.

Vintage Frazada Sauma-tyynynpäällinen 50x50cm.

 

 Itse olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kuvista tuli kauniita, keveitä ja kankaiden pinnat pääsivät hyvin oikeuksiinsa. Lisäksi jäi jotenkin virkistäytynyt olo Elinan kanssa vietetystä päivästä :)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive