OTA YHTEYTTÄ: 
asiakaspalvelu(at)anuashop.com
Boho Globe Finland   Y-tunnus: 2830124-3

Anuashop mukana Vinstage-messuilla 12.-13. elokuuta.

June 14, 2017

 

Vinstage-messuilla on koottu yhden katon alle kattava valikoima erilaisia kodin sisustamiseen liittyviä vintage-tuotteiden tarjoajia. Olemme erittäin iloisia että myös meidät kutsuttiin mukaan. Jos liikut messujen aikaan Tampereella, tule moikkaamaan meitä paikalle PS/J/8! Tapahtuma on kävijöille ilmainen.

 Olen aina pitänyt Vintage-tuotteista niiden tunnelman ja menneen maailman mystiikan vuoksi. Ennen yleensä myös tuotteet tehtiin kestämään, joten hyvä kuntoinen Vintage-löytö on usein laadukkaampi kuin uusi saman hintainen. Uusissa tuotteissa ei ole myöskään sitä ajan patinaa, jolla saa helposti sisustukseen kerroksellisuutta, ja sitä kautta persoonallista tunnelmaa ja kodikkuutta. Sitten kun aiheeseen lisätään vielä ekologisuus, kestävä kehitys ja eettiset työ olot, on Vintage usein voittaja jo monessa kategoriassa.

 

Itselleni oli Anuashopia perustaessa jo selvää, että tulen valmistamaan osan  tuotteistani Vintage-kankaista, joiden tekemiseen tarvittava käsityötaidon määrä on usein täysin  käsittämätöntä!  

 

Jotenkin uusien, tehdasvalmisteisien kankaiden kanssa pelaaminen ei vaan tunnu yhtä innostavalta, kun on saanut työstää pieteetillä valmistettuja, yksityiskohtaisia, ja käsinkudottuja kankaita, joiden tekemiseen on usein kulunut kuukausia.  Ja nykymaailman ilmansaasteiden, E-koodien ja kemikaalien valtakunnassa oli helpottavaa tietää, että kankaat on värjätty täysin kasveista peräisin olevilla (myrkyttömillä) väreillä. Jatkossa tulen varmasti vielä lisäämään Vintage-tuotteiden määrää mallistossa, sillä niistä on selkeästi pitäneet myös asiakkaat :)

 

Nähdään messuilla!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive